Tepper house
30 Images

An earthy remodel in Laurel Canyon connects to the canyon

A 1956 ranch home is remade with the addition of a second-floor master bedroom suite clad in cedar -- a modern treehouse. (Christina House / Los Angeles Times)
The backyard and pool before. (Assembledge)
The house before. (Assembledge)
A master suite addition, at right, looks like a treehouse rising from the existing house. (Christina House )
The living room before. (Assembledge)
The new living room opens to a front coutryard. (Christina House)
The dining room before felt dark and cramped despite skylights. (Assembledge)
The dining room is now filled with light. (Christina House )
Before: The entrance to the master bedroom suite off of the kitchen. (Assembledge)
Now, you can see through the home to a canyon view. (Christina House )
The kitchen before. (Assembledge)
The family of five tends to congregate at the kitchen island. (Christina House )
Before, access to the backyard was by way of a small kitchen door. (Assembledge)
The kitchen before. (Assembledge)
The former master suite. This area, after a wall knockdown, is now the family room. (Assembledge)
The Tepper family; Yaniv and Nina, standing, and their three children Talia, 14, Mayan, 8, and Aiden, 17, from left, and labrador Jagger. (Christina House )
A sliver of glass separates the old and the new. (Christina House )
The stairway to the second floor master bedroom. Aiden’s bedroom is on the left. (Christina House )
Aiden uses the window of his bedroom as a chalkboard. (Christina House )
The media room was formerly a garage. The room’s no-nonsense seating is made from pallets. (Christina House )
A painting by Ed Moses hangs in a stairwell. (Christina House )
The second floor master bedroom, which has the feel of a treehouse, is a parents’ sanctuary. (Christina House )
The television in the master bedroom can appear and diasappear via smartphone command. (Christina House)
The sitting room in the master bedroom. (Christina House )
A view of trees from the second-floor master bathroom. (Christina House )
An openable wall of glass connects the family room to the outdoors. (Christina House )
An outdoor shower (Christina House )
Yaniv Tepper enjoys the view from the kitchen. (Christina House)
Architect David Thompson of Assembledge+. Thompson has longstanding ties to the family: He attended John Burroughs Middle School with Nina Tepper and Beverly Hills High School with Yaniv Tepper. (Christina House )
Talia Tepper, 14, in her room. (Christina House)
1/30